

Stabilizowane otręby pszenne zdrowy dodatek do wypieku pieczywa
Stabilizowane otręby pszenne to zdrowy dodatek wzbogacający wypiekane pieczywo w błonnik.
Dzięki procesowi technologicznemu produkt posiada dłuższy termin przydatności niż klasyczne otręby wytwarzane w młynach jako produkt uboczny powstający w wyniku przemiału pszenicy na mąkę.
Wartość odżywcza 100g produktu |
|
Wartość energetyczna | 1080 kJ / 262 kcal |
Tłuszcz | 4,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 13,6 g |
w tym cukry | 2,8 g |
Błonnik | 53,5 g |
Białko | 14,3 g |
Sól | <0,1 g |
Kraj pochodzenia - UE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć przezd końcem - Data na opakowaniu
W zakładzie wykorzystuje się alergeny, zboża zawierające gluten, jaja, orzechy arachidowe, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, sezam, związki siarki.
Produkt może zawierać ich śladowe ilości.
Przedstawione zdjęcie produktu z oferty jest poglądowe. Poszczególne partie moga się od siebie nieznacznie różnić.
Brak opinii do tego produktu.