

Mąka z białego ryżu BIO jasna ultradrobnomielona
Mąka ryżowa pudrowa BIO
ultra- drobna mąka pudrowa uzyskiwana w drodze wyjątkowego przemiału ziaren ryżu.
Dzięki innowacyjnej technologii uzyskano wyjątkowy, aksamitny, zrównoważony i wysoce przyswajalny produkt, który dzięki swojej pudrowej frakcji pozwala na bardzo szeroką aplikację i zastosowanie w ciastach, słodkościach, produktach piekarniczych, makaronach, naleśnikach, panierkach i daniach kuchni azjatyckiej, szczególnie japońskiej.
Mąka bogata w błonnik pokarmowy, jednocześnie zawierająca małą ilość tłuszczu.
Mąka bezglutenowa, NO-GMO, produkt ekologiczny
Mąki pudrowa mają strukturę przypominającą puder co daje im niespotykane dziś, w porównaniu do klasycznego młynarstwa, zastosowania.
Wartość energetyczna w 100g produktu - 360kcal/ 1 506kJ
Tłuszcz, w tym: 3g - kwasy tłuszczowe nasycone 2,96g Węglowodany, w tym: 71g - cukry 0g Błonnik 10g Białko 12g Sól 0g
Kraj pochodzenia - Polska
Brak opinii do tego produktu.