Mąki naturalnie bez glutenu

Mąki ze zbóż rzekomych,
roślin strączkowych
oraz inne nie posiadające w naturalny sposób glutenu. 

Nie oferujemy produktów z oznaczeniem "gluten free".

W zakładzie wykorzystuje się alergeny: zboża zawierające gluten,
jaja, orzechy arachidowe, soja, mleko, orzechy, seler, gorczyca,
sezam, związki siarki. Oferowane produkty mogą zawierać ich śladowe ilości. 

Aktywne filtry

Gryka Tatarka - chrupki Gryka Tatarka - chrupki

Gryka Tatarka - chrupki

200 G
Chrupki z gryki tatarki, zboża rzekomego, które zawiera duże ilości rutyny i cynku. 
9,99 zł
Musisz być zalogowany!
Gofry ryżowe Gofry ryżowe

Gofry ryżowe

0,5 KG
Gofry ryżowe to mieszanka cukiernicza do samodzielnego przygotowania gofrów, która nie ma w swoim składzie dodatków zawierających gluten oraz produktów mlecznych. 
8,00 zł
Musisz być zalogowany!
Zarodki kukurydzy chrupki Zarodki kukurydzy chrupki

Zarodki kukurydzy chrupki

250 G
Chrupki z zarodków kukurydzy zawierają najcenniejszą część ziarna kukurydzy, zarodek. Właściwości produktu wynikają wyłącznie z celowego doboru surowców i specjalnej, delikatnej technologii...
5,00 zł
Musisz być zalogowany!
Kiełki gryki w płatkach Kiełki gryki w płatkach

Kiełki gryki w płatkach

250 G
Suszone kiełki gryki w płatkach. Gotowe do bezpośredniego spożycia. Nie wymagają obróbki cieplnej. Zawierają znacznie więcej wartościowych składników odzywczych w porównaniu do nie kiełkowanych...
8,00 zł
Musisz być zalogowany!
Kiełki soczewicy czerwonej Kiełki soczewicy czerwonej

Kiełki soczewicy czerwonej

250 G
Suszone kiełki soczewicy czerwonej to wyselekcjonowane ziarna o wysokiej sile kiełkowania, poddane procesowi biochemicznemu, w wyniku którego uwalniają swoją biodostępną wartość odżywczą. 
8,50 zł
Musisz być zalogowany!