Stabilizator do bitej śmietany o smaku tiramisu.
FOND TIRAMISU stabilizator do śmietany smak deseru tiramisu.
Stabilizator do śmietany w postaci proszku o smaku tiramisu z naturalnym aromatem.
Pozwala na szybkie, łatwe i efektywne stabilizowanie, żelowanie oraz aromatyzowanie i słodzenie śmietany.
Mieszankę stabilizującą przed użyciem należy wymieszać z wodą w temperaturze 20°C a następnie powoli dodawać do śmietany.
Sposób przygotowania: Fond Tiramisu dokładnie wymieszać z 100 ml wody o temperaturze 20°C, powoli dodawać do 500 g ubitej, niesłodzonej śmietany,
Śmietana po ustabilizowaniu jest odporna na zamrażanie i rozmrażanie.
Idealna propozycja dla chcących samodzielnie przygotować smaczny i efektowny deser w nieskomplikowany sposób.
| Wartość odżywcza 100g produktu. | |
| Wartość energetyczna | 1747kJ / 413 kcal |
| Tłuszcz | 5,6 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,7 g |
| Węglowodany | 80 g |
| w tym cukry | 79,1 g |
| Białko | 10,4 g |
| Sól | 0,3 g |
Produkt zawiera alergeny - mleko
Kraj pochodzenia produktu - Niemcy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przedstawione zdjęcie produktu pochodzi z oferty producenta.
Składniki: cukier, glukoza, serek, żelatyna, mascarpone w proszku odpowiada 16%mascarpone), naturalny aromat, barwniki: wyciag z roslin i owoców, sól.
Brak opinii do tego produktu.