Krem brulle

Popularny francuski deser  Crem Brulle do samodzielnego przygotowania. 

Dostępne opcje
Cena 20,00 zł
Dostępny
Ilość sztuk
Musisz być zalogowany!

Premia za zakupy Liczba punktów lojalnościowych za produkt: 4

CREME BRULEE CLASSIC

Doskonały w smaku i łatwy do przygotowania deser w proszku.

Prawdziwy smak tradycyjnego francuskiego deseru – Kremu Brulee – osiągnięty dzięki zastosowaniu sproszkowanych żółtek.

Sposób przygotowania pozwala na oszczędność czasu, a brak konieczności stosowania świeżych jajek eliminuje problemy mikrobiologiczne.

Krem po zagotowaniu z mlekiem i śmietaną w ciągu 4 godzin w lodówce osiąga optymalną konsystencję i może być podawany jako deser. Koniecznie z karmelizowanym cukrem na wierzchu! Krem Brulee doskonale komponuje się z różnymi pastami smakowymi, czy też alkoholami, pozwalając na wariacje smakowe.

Idealna propozycja dla chcących samodzielnie przygotować smaczny i efektowny deser w nieskomplikowa. 

Podstawowy przepis: połącz 200ml mleka i 200 g płynnej śmietany. Następnie zagotuj. Dodaj 75g Creme Brulee i ponownie zagotuj. Podziel na porcje i schłodź w lodówce.

Wartość odżywcza 100g produktu. 
Wartość energetyczna  kJ /  kcal
Tłuszcz  g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone g
Węglowodany   g
w tym cukry  g
Błonnik   g
Białko   g
Sól  g

Produkt zawiera alergeny - jaja, mleko

Kraj pochodzenia produktu - Niemcy

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Przedstawione zdjęcie produktu pochodzi z oferty producenta. 

Składniki: glukoza, cukier, skrobia kukurydziana, żółtko jaj w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, aromaty, zagęszczacz (karagen), barwnik (beta-karoten  ekstrakty owocowe i roślinne, syrop karmelowy).

Średnia ocen:
0 5
z 0 ocen
Tylko użytkownicy, którzy już kupili produkt, mogą dodać recenzję.

Brak opinii do tego produktu.

Dodaj opinię

Krem brulle

Krem brulle

Popularny francuski deser  Crem Brulle do samodzielnego przygotowania. 

monetization_on Napisz recenzję i otrzymaj kupon rabatowy 2%
*Ważny przez 30 dani
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: