

Popularny francuski deser Crem Brulle do samodzielnego przygotowania.
CREME BRULEE CLASSIC
Doskonały w smaku i łatwy do przygotowania deser w proszku.
Prawdziwy smak tradycyjnego francuskiego deseru – Kremu Brulee – osiągnięty dzięki zastosowaniu sproszkowanych żółtek.
Sposób przygotowania pozwala na oszczędność czasu, a brak konieczności stosowania świeżych jajek eliminuje problemy mikrobiologiczne.
Krem po zagotowaniu z mlekiem i śmietaną w ciągu 4 godzin w lodówce osiąga optymalną konsystencję i może być podawany jako deser. Koniecznie z karmelizowanym cukrem na wierzchu! Krem Brulee doskonale komponuje się z różnymi pastami smakowymi, czy też alkoholami, pozwalając na wariacje smakowe.
Idealna propozycja dla chcących samodzielnie przygotować smaczny i efektowny deser w nieskomplikowa.
Podstawowy przepis: połącz 200ml mleka i 200 g płynnej śmietany. Następnie zagotuj. Dodaj 75g Creme Brulee i ponownie zagotuj. Podziel na porcje i schłodź w lodówce.
Wartość odżywcza 100g produktu. | |
Wartość energetyczna | kJ / kcal |
Tłuszcz | g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | g |
Węglowodany | g |
w tym cukry | g |
Błonnik | g |
Białko | g |
Sól | g |
Produkt zawiera alergeny - jaja, mleko
Kraj pochodzenia produktu - Niemcy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przedstawione zdjęcie produktu pochodzi z oferty producenta.
Składniki: glukoza, cukier, skrobia kukurydziana, żółtko jaj w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, aromaty, zagęszczacz (karagen), barwnik (beta-karoten ekstrakty owocowe i roślinne, syrop karmelowy).
Brak opinii do tego produktu.