Mąka bio z pradawnej odmiany pszenicy korashan.
Mąka kamut ze starożytnej pszenicy Khorashan doskonałej pożywki dla prebiotycznych bakterii. To mąka która jest zawsze BIO.
| Wartość odżywcza produktu w 100g. |
|
| Wartość energetycza | 1381 kJ/ 327kcal |
| Białko | 11,4 g |
| Węglowodany | 59,6 g |
| w tym cukry | 0,9 g |
| Tłuszcz | 1,8 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
| Błonnik | 13,3 g |
| Sól | 0,019 g |
Produkt zawiera alergen - BIAŁKA GLUTENU
Oferowana mąka jest wytwarzana z ziarna pszenicy khorasan.
Mąka bio - DE-OKO-005
Kraj pochodzenia produktu: Niemcy
W zakładzie wykorzystuje się alergeny: zboża zawierające gluten, jaja, orzechy, sezam, soję, mleko, gorczycę, seler, związki siarki. Produkt może zawierać ich śladowe ilości.
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Najlepiej spożyć - Data na opakowaniu.
Przedstawione zdjęcie produktu z oferty jest poglądowe. Poszczególne partie moga się od siebie nieznacznie różnić.
Brak opinii do tego produktu.