Śmietana roślinna - śmietanka
Słodka, płynna śmietanka do dekorowania i wypełniania ciast, deserów, musów.
Przed ubiciem schłodzić w lodówce przez 24 godziny.
Przelać schłodzony 1-8 stopni C produkt do chłodnej, czystej miski. Ubić.
Zbyt sztywne ubicie może powodować pękanie piany dekoracyjnej.
Gotowy produkt musi być przykryty i trzymany w chłodzie.
| Wartość odżywcza 100g produktu. | |
| Wartość energetyczna | 1210 kJ / 290 kcal |
| Tłuszcz | 28 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 26 g |
| Węglowodany | 11 g |
| w tym cukry | 9,5 g |
| Białko | 0,6 g |
| Sól | 0,05 g |
Produkt zawiera alergeny - białka mleka, lecytyna sojowa,
Kraj pochodzenia produktu - Dania
Składniki: woda, częściowo uwodorniony olej z ziaren palmowych, cukier, stabilizator (E420ii, E460, E466), emulgator (E472b,E322 SOJA, E471), białko (MLEKO), sól, regulator kwasowości (E340ii, E3312iii), barwnik (E160a)
Przechowywanie: nieotwarte w suchym i chłodnym pomieszczeniu do 18 stopni C, otwarte do 7 dni w lodówce 2-7 stopni C. Nie mrozić.
Brak opinii do tego produktu.