Drobnomielone otręby z żyta do pieczywa.
Drobnozmielone otręby żytnie, składają się z zewnętrznej warstwy oczyszczonych ziaren żyta. Wysoką jakość uzyskuje się poprzez najdrobniejsze zmielenie starannie dobranego surowca.
Idealny dodatek do wypieku pieczywa.
| Wartości odżywcza mąki z żyta szampańskiego a w 100g: |
|
| Wartość energetyczna | 1188kJ /284 kcal |
| Białko | 14,4 g |
| Węglowodany | 34,2 g |
| w tym cukry | 2,2 g |
| Tłuszcz | 1,3 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,24 g |
| Błonnik | 34,9 g |
| Sól | 0,01 g |
Produkt zawiera alergen BIAŁKA GLUTENU
Kraj pochodzenia - Niemcy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć przezd końcem - Data na opakowaniu
W zakładzie wykorzystuje się alergeny, zboża zawierające gluten, jaja, orzechy arachidowe, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, sezam, związki siarki.
Produkt może zawierać ich śladowe ilości.
Przedstawione zdjęcie produktu z oferty jest poglądowe. Poszczególne partie moga się od siebie nieznacznie różnić.
Brak opinii do tego produktu.