

Kandyzowana skórka cytrynowa.
w kostce
- do dekoracji ciast, serników, deserów, tortów, itp.
- do wyrobów cukierniczych, piekarskich i gastronomicznych
- składnik mas lodowych
- do pączków
Skład: Skórka z cytryny 6x6mm, syrop glukozowo fruktozowy, cukier, regulator kwaskowości E330. Może zawierać dwutlenek siarki.
Wartości odżywcze produktu w 100 g |
|
Wartość energetyczna | 1228 kJ/ 289 kcal |
Tłuszcze | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 72 g |
w tym cukry | 59,7 g |
Błonnik | 5,98 g |
Białko | 0.23 g |
Sól | 0,26 g |
Kraj pochodzenia - Polska
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć przed końcem - Data na opakowaniu
W zakładzie wykorzystuje się alergeny, zboża zawierające gluten, jaja, orzechy arachidowe, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, sezam, związki siarki.
Produkt może zawierać ich śladowe ilości.
Przedstawione zdjęcie produktu z oferty jest poglądowe. Poszczególne partie mogą się od siebie nieznacznie różnić.
Brak opinii do tego produktu.